Пукет
Това е най-големият тайландски остров. Пукет предлага богато разнообразие от преживявания - плажове, култура, гмуркане, страхотна храна,така че посетителите са разглезени от избор.Независимо дали сте плажен човек, който иска да разпусне на пясъка или адреналина или дори да скочи от водопадите, Пукет има всичко! Освен посещение на фантастичните атракции на най-големия остров в Тайланд, ще можете да се насладите на  вълнуващо пътешествие с моторни лодки до различни близки тропически райове, заедно със забележителните острови Фи Фи, или да се насладите на спокоен круиз около загадъчния залив Phang Nga.
Нова година в Тайланд 2019
Остров Пукет
Тръгване на: 28 Дек 2018  |  Връщане на: 06 Ян 2019
Страна, която по удивителен начин е съчетала своята богата история, древна култура и забелeжителна природа с многобройни атракции, привличащи туристи от целия свят. 
Препоръчано от клиенти    |
Самолетна програма
|    На запитване
10
дни
от
3883
лв.
Цената включва:
* Двупосочен самолетен билет София–Доха–Пукет–Доха–София
*  Летищни такси (290 евро към юни 2018)
*  Трансфер летище-хотел-летище
* 8 нощувки със закуска в Пукет в Duangjitt Resort & SPA ****
*  Новогодишна вечеря
*  Mедицинска застраховка Помощ при пътуване в чужбина с покритие 20 000 евро от ЗАД „Армеец”
* Представител от Марбро Турс по време на престоя в Тайланд
Ден 1. София - Доха - Пукет
Ден 2. Пукет
Ден 3. Пукет
Ден 4. Пукет
Ден 5 - 9. Пукет
Ден 10.
Сборен пункт на летище София. Излитане с полет на Катарски авиолинии в 12.15 часа. Кацане в Доха в 18.05 часа. Полет за Пукет в 19.25 часа. 
Ден 1. София - Доха - Пукет
Сборен пункт на летище София. Излитане с полет на Катарски авиолинии в 12.15 часа. Кацане в Доха в 18.05 часа. Полет за Пукет в 19.25 часа. 
Ден 2. Пукет
Кацане в Пукет в 17.40 часа. Посрещане от фирмата партньор на Марбро Турс. Трансфер до хотела. Настаняване в избрания хотел. Свободно време за почивка.
Нощувка.
Ден 3. Пукет
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. 
Опция: Обиколен тур на Пукет (55.00 USD) 
Посещение на Khao Rang, малък хълм в близост до Пукет. Продължаваме към пещерата Promthep, в най-южната част на острова, откъдето се открива невероятна панорамна гледка. Възможност за обяд в местен ресторант по време на екскурзията.
Продължителност: 4 часа.
Нощувка.
Ден 4. Пукет
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. 
Опция: Целодневна екскурзия до Phang Nga и Ao Luk (120.00 USD)
Отпътуване с лодка към красотите на двата залива Phang Nga и Ao Luk. Фантастични варовикови островчета и смарагдово зеленото море ви приканват да се насладите на невероятната красота. Ще посетим Khao Phingkan, известен още като острова на Джеймс Бонд, заради снимките на филма „Мъжът със златния пистолет”. Цената включва обяд на блок маса с безалкохолни напитки и екипировка.
Продължителност: 9 часа.
Опция: Phuket Fantasea Show с вечеря (100 USD)
Изключително приключение, което ще ви отведе в екзотичните тайландски митове, мистерии и магия. Отключете вашето въображение и ще се потопите във фантазията за Кралство Камала, изумени от чудесата, разкрити от това единствено по рода си преживяване!
Продължителност: 4 часа.
Нощувка.
Ден 5 - 9. Пукет
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. 
Опция: Целодневна екскурзия до остров Фи Фи (120.00 USD)
Насладете се на кристалните сини води на тайландския залив, подслоняващ остров Фи Фи. Тук под жаркото слънце може да релаксирате, да поплувате или да се гмуркате, а защо не и да натрупате малко бронзов тен?! Островът всъщност се състои от две малки островчета — Фи Фи Дон със своите дълги пясъчни плажове и високият и каменист Фи Фи Ле. Екскурзията е перфектната възможност да се насладите на кристалните сини води и прекрасния пейзаж на залива „Maya Bay”, където е сниман филма „Плажът” с Леонардо Ди Каприо. Шнорхелинг, посещение на  националния парк и обяд, включващ международна и азиатска кухня.
Цената включва обяд на блок маса с безалкохолни напитки и екипировка за шнорхелинг. 
Продължителност: 8 часа.
Опция: Целодневна екскурзия до Phang Nga и Ao Luk (120.00 USD)
Отпътуване с лодка към красотите на двата залива Phang Nga и Ao Luk. Фантастични варовикови островчета и смарагдово зеленото море ви приканват да се насладите на невероятната красота. Ще посетим Khao Phingkan, известен още като острова на Джеймс Бонд, заради снимките на филма „Мъжът със златния пистолет”.
Цената включва обяд на блок маса с безалкохолни напитки и екипировка.
Продължителност: 9 часа.
Опция: Phuket Fantasea Show с вечеря
Изключително приключение, което ще ви отведе в екзотичните тайландски митове, мистерии и магия. Отключете вашето въображение и се потопете във фантазията за Кралство Камала, изумени от чудесата, разкрити от това единствено по рода си преживяване! Цената включва вечеря и безалкохолни напитки.
Продължителност: 4 часа
Нощувка.
Ден 10.
Пукет-Доха-София
Закуска. Трансфер до летище. Излитане от Пукет с невероятни спомени от Тайланд в 08.15 часа. Кацане на международното летище в Доха в 12.05 часа. Полет от Доха в 16.05 часа. Кацане в София в 20.25 часа.
Допълнителни услуги:
* Виза за Тайланд: 35 евро (заплаща се задължително)
* Разходи от личен характер
* Допълнителните екскурзии
 
Допълнителни екскурзии:
Обща туристическа информация
Полетно разписание:
София - Доха
12:15   - 18:05
Доха - Пукет
19:25 - 06:20
Бангког - Доха
01:35     - 05:25
Доха      - София
06:55     - 11:15
 
Парична единица: тайландски бат
Разменна валута:американски долари, тайландски бат
Говорими езици: тайландски, английски
Визов режим за българи: не
Влизане в страната: с международен паспорт 
Бързо запитване
Запитване