Зима
Ноем
15
Тръгване на: 15 Ноем 2019
Екскурзия до Аржентина и Бразилия
Пътуване в ритъма на Южна Америка !
По време на това пътуване ще имате възможност да посетите два от най-големите и очарователни града в Южна Америка - Рио де Жанейро и Буенос Айрес.
 
Ноем
24
Тръгване на: 24 Ноем 2019
ТАЙЛАНД
КОЛОРИТНИЯТ БАНКОК И ОЧАРОВАТЕЛНИЯ О-В ПУКЕТ С ПОЛЕТ ОТ ВАРНА
Страна, която по удивителен начин е съчетала своята богата история, древна култура и забелeжителна природа с многобройни атракции, привличащи туристи от целия свят. 
 
Дек
13
Тръгване на: 13 Дек 2019
Коледни базари в Брюксел
Не случайно наричан „Столицата на Европа“, Брюксел е градът, където са разположени най-голям брой от административните структури на Европейския съюз.
Повечето хора свързват Брюксел с Европейския съюз, бюрокрация и институции, но той също е прекрасен шоколад, уникална бира и гофрети :).
 
Дек
28
Тръгване на: 28 Дек 2019
Лапландия
Нова година в страната на Дядо Коледа
Там, където сезоните имат свой собствен ритъм, където дните и нощите продължават по 24 часа и където приказно сияние озарява небето поне 200 пъти в годината. Лапландия?

 
Дек
29
Тръгване на: 29 Дек 2019
Ранни записвания
Нова година в Мадрид
Едно различно усещане за празник
Почувствайте се кралски на фона на паркове, фонтани и палати, всеки един от които е достоен да бъде наречен „произведение на изкуството”.
 
При записване до 30.09.2019г.
Ян
16
Тръгване на: 16 Ян 2020
ТАЙЛАНД
КОЛОРИТНИЯТ БАНКОК И ОЧАРОВАТЕЛНИЯ О-В ПУКЕТ.
Страна, която по удивителен начин е съчетала своята богата история, древна култура и забелeжителна природа с многобройни атракции, привличащи туристи от целия свят. Полет от Варна !
 
Покажи повече
Бързо запитване
Запитване