Айфелова кула
Вярвате или не, първоначално Айфеловата кула трябвало да бъде в Барселона, но градът отхвърлил плановете на Густав Айфел, и той бил принуден да препрограмира проекта другаде. За щастие Айфел намерил дом за идеята си в Париж, където кулата послужила, като основна експозиция за международното изложение през 1889 година.
 
Париж, Брюксел и Амстердам
Кралско величие и романтика!
Тръгване на: 22 Авг 2020  |  Връщане на: 28 Авг 2020
Открийте  комбинация от исторически забележителности, динамичен начин на живот.
 
Препоръчано от клиенти    |
Самолетна програма
|    На запитване
7
дни
от
1732
лв.
Резервирай
избери друга дата за този тур
Дата
В двойна стая*
В единична стая*
Трети възрастен*
Дете до 12г.*
22.08.2020
1732 лв
2110 лв
1649 лв
1425 лв
*Пакетна цена на човек!
Цената включва:
* Самолетен билет;
* Летищни такси;
* 1 бр. салонен багаж;
* 1 бр. чекиран багаж;
* Съответния брой нощувки + закуски;
* Транспорт с автобус по програмата;
* Екскурзоводски услуги;
* Трансфер летище/хотел при пристигането в Париж.
 
Ден 1. София - Париеж
Ден 2. Париж
Ден 3. Брюксел
Ден 4. Брюксел
Ден 5. Амстердам.
Ден 6. Амстердам
Ден 7. Завръщане в България
Отпътуване от летище София за Париж. Трансфер до хотела (включен в цената на екскурзията). Нощувка.
Ден 1. София - Париеж
Отпътуване от летище София за Париж. Трансфер до хотела (включен в цената на екскурзията). Нощувка.
Ден 2. Париж
- Закуска. Разглеждане с екскурзовод и автобус забележителностите на Париж: острова Сите, катедралата „Нотр-Дам-де-Пари“, острова Сен-Луи, Лувъра (отвън), парка „Тюйлeри“, пл. "Конкорд", „Шан-з-Елизе”, Триумфалната Арка, пл. "Трокадеро", Айфеловата кула, Марсово поле, Военното училище, Дома на Инвалидите. Разходка из Латинския квартал (булевард "Сен Мишел", Пантеона, Сорбоната, Люксембургската градина). Възможност за качване на Айфеловата кула (цената на билета за кулата, която е около 25,5 евро не е включена в пакетната цена и се заплаща на място). Възможност за разходка с корабче по Сена (цената на билета за корабчето, която е около 11 евро, не е включена в пакетната цена на екскурзията). Нощувка.
Ден 3. Брюксел
Закуска. Разглеждане на квартала „Монмартър“ (базиликата „Сакре Кьор“, площада на художниците). Свободен следобед. Възможност за самостоятелно посещение на музея Лувър. 17.00 ч. – отпътуване за Брюксел. Вечерта – пристигане в Брюксел. Настаняване в хотела. Нощувка.
Ден 4. Брюксел
Закуска. Разглеждане на забележителностите на града: Хейзел парк с Атомиума – гигантско копие на атома на желязото, символ на „желязната ера”, централния площад на стария Брюксел - „Гран плас”, статуята на Малкия Жулиен, църквата „Сен Никола”, „Плас дю Пети Саблон” и „Плас дю Гран Саблон”, Катедралата „Св. Св. Михаил и Гудула”, Кралския дворец и парка на Брюксел, галериите „Сент Юбер” (магазини и кафенета). Нощувка.
Ден 5. Амстердам.
Закуска. 08:00 ч. - отпътуване за Антверпен. Разглеждане на Антверпен - Катедралата, „Гран Плас”, Кметството, замъка „Стен“, къщата на Рубенс. Около 12:00 ч - продължаване за Амстердам. Следобед – пристигане. Възможност за посещение на Райкс Музеум и на музея на Ван Гог. Тъй като в двата музея обикновено опашките са големи, предлагаме предварителна резервация и закупуване на билети за влизане в определен час. Цена за Райкс Музеум: 44 лв. за възрастни и 5 лв. за деца до 17 г. Цена за музея на Ван Гог: 43 лв. за възрастни и 5 лв. за деца до 17 г. Тези цени включват цената на билета за вход (която е съответно 20 евро за Райкс Музеум и 19 евро за музея на Ван Гог) и такса резервации. Часовете за посещение на двата музея се правят обикновено в един ден, последователно, и се съобразяват с конкретната програма на групата. За точните часове на резервациите можем да ви информираме 15 дни преди датата на отпътуването. При покачване цената на билетите за музеите, туроператорът си запазва правото да коригира цената на тези две услуги. Вечерта настаняване в хотел в или в околностите на Амстердам. Нощувка.
Ден 6. Амстердам
- Закуска. Обиколка на Амстердам: централния площад „Дам”, Кралския дворец, Новата църква, Националния паметник на Освобождението, квартала „Йордан”, Бегиненхоф, цветния пазар, площад „Рембранд”. Разходка по каналите (цената на билета за корабчето не е включена в цената на екскурзията). Посещение на фабрика за диаманти. Свободно време. Нощувка.
Ден 7. Завръщане в България
Закуска. Напускане на хотела. Отпътуване за София със самолет (трансферът хотел – летище не е включен в цената на екскурзията).
Допълнителна информация:
* Tрансфери хотел/летище в Амстердам последния ден;
* Таксите за вход в музеи, билети за корабчета, градски транспорт и пр.;
* Медицинска застраховка;
* Разходи от личен характер.
 
Допълнителни услуги:
Обща туристическа информация
Графикът на полетите се уточнява ! Допълнителна информация ще намерите в брошурата!
Парична единица: Eвро
Разменни валути: Eвро
Говорими езици: холандски,английски, немски, френски
Визов режим за българи:не
Влизане в страната: с международен паспорт или лична карта
 
Бързо запитване
Запитване