20
места
Сингапур
 Името на града-държава Сингапур (Singapore) идва от санскрит и означава Град на лъва. Сингапур е смятан за най-чистия и зелен мегаполис в Азия. Градът не отстъпва на модерните мегаполиси - привлича с уникалната си смесица от небостъргачи, търговски центрове и типични местни кварталчета. Мозайката от култури и езици включва китайско, малайзийско и индийско влияние. 
 
Азиатско приключение
Сингапур, Куала Лумпур и остров Бали
Тръгване на: 29 Ноем 2021  |  Връщане на: 13 Дек 2021
Пътешествие до “Раят на земята”.
 
Препоръчано от клиенти    |
Самолетна програма
|    Активна
14
дни
от
6144
лв.
Резервирай
избери друга дата за този тур
Дата
В двойна стая*
В единична стая*
Трети възрастен*
Дете до 12г.*
29.11.2021
6144 лв
-
-
-
*Пакетна цена на човек!
Цената включва:
* 2 нощувка в Куала Лумпур в хотел 4*
* Трансфер  с автобус 40- местен от летище до хотел и обратно в Сингапур, Куала Лумпур и Бали с включена минерална вода и гирлянди цветя при посрещане.
* Самолетен билет и летищни такси Букурещ- Сингапур и Бали -Букурещ с Qatar Airways с 20 кг багаж.
* Самолетен билет и летищни такси Куала Лумпур-Сингапур и Денпасар-Куала Лумпур.
* Полудневна обзорна екскурзия на града в Сингапур с включена такса за градината с орхидеите и екскурзовод на английски език.
* Полудневен тур на Куала Лумпур с автобус и екскурзовод на английски език.
* Трансфер от летище до хотел Boss или подобен и обратно в Сингапур.• 4 нощувки със закуска в Hotel „Boss“ в Сингапур или подобен;
* Трансфер до летището в Куала Лумпур.
* 6 нощувки със закуска в  хотел The Laguna Nusa Dua 5* на Бали@ Deluxe Room Lagoon view https://www.marriott.com/hotels/travel/dpslc-the-laguna-a-luxury-collection-resort-and-spa
* 6 вечери в хотела. Вечерята е на бюфет с включена минерална вода.
* 1 Spa процедура 120 минути с 90 минутен балийски масаж цяло тяло.
 * Полудневен тур до Tirtha Empul Temple
 * Екскурзовод на български и английски с превод
* Билет категория А за Devdan Show в Nusa Dua Theatre.
* Полудневен шопинг тур на Бали.
* Дневен тур до Кинтамани и Плантациите за кафе Лувак.
* Езда на слон и ол инклузив пакет(обяд,трансфер, шоу)
* Водач/преводач от MG Travel и осигурен лекар по време на пътуването 😊
 
Ден 1. 29.11.2021
Ден 2-ри 30.11.2021
Ден 3-ти 01.12.2021
Ден 4-ти 02.12.2021
Ден 5-ти 03.12.2021
Ден 6-ти 04.12.2021
Ден 07-ми 05.12.2021
Ден 8-ми 06.12.2021 – полет до Куала Лумпур
Ден 9-ти 07.12.2021
Ден 10-ти 08.12.2021
Ден 11-ти 09.12.2021
Ден 12-ти 10.12.2021
Ден 13-ти 11.12.2021
Ден 14-ти 12.12.2021
Среща на летище Букурещ/София за нощен полет до Доха.
 
Ден 1. 29.11.2021
Среща на летище Букурещ/София за нощен полет до Доха.
 
Ден 2-ри 30.11.2021
Полет Доха – Денпасар (о-в Бали).  Пристигане в хотела и настаняване около получнощ. Нощувка. Съобразно Вашите желания програмата може да бъде разместена в дните, за да се чувствате по-комфортно и да се насладите на почивката си!

 
Ден 3-ти 01.12.2021
Закуска в хотела и отпускане се със SPA процедурa (HARMONY INDULGENCE SPA ПАКЕТ)
B ранния следобед нашият екскурзовод ще ви заведе за 2 часа на спа-процедури, където ще изчистите и балансирате енергията си, за да постигнете вътрешна хармония. Легендарните Балийски тропически спа процедури обединяват екзотична атмосфера, широка гама от алтернативни терапии и натурални спа-продукти. Балийски традиционен масаж и холистични лечебни техники, които са еднакво подходящи за мъже и жени, лекуване на физическото тяло, докато се успокоява и центрира ума. Тази терапия е комбинация от чудотворни продукти от кокосово масло и лекуване с балийски камък – един ефективен начин за стимулиране и увеличаване на енергията на тялото, ума и духа, като се балансира енергията с тази на природата. Терапията служи също и да абсорбира и премахва отрицателната енергия, преди да се презаредите с положителната на природата. Останалата част от деня е на Ваше разположение.
 
Ден 4-ти 02.12.2021
Закуска в хотела и допълнително: Приключение до сърцето на Bali – Убуд. Преживяването, седейки в стол от тиково дърво върху гърба на слон да преминете през прохладната джунгла в района на селището Таро, e от нещата които никога няма да забравите.
Без съмнение Elephant Safari Park в Таро е едно от местата, които непременно трябва да посетите в БАЛИ. Това е единственият на острова изцяло завършен уникален парк със слонове. Запознайте се лично и отблизо с тези невероятно добри създания в красива тропическа обстановка. Можете да нахраните слоновете с бамбук, да ги наблюдавате как се разхлаждат в езерото, как рисуват и как играят с топка. Погалете ги и се снимайте с тях, а след това научете повече за потеклото им и техния живот от графиките, изложени в парка.
Паркът в Таро е обявен за най-добрия в световен мащаб с пълен набор от съоръжения и информационен център. Разполага с цялостно изграден музей с богата колекция от паметници на слонове и единствения в Югоизточна Азия скелет на Мамут. Вие ще имате и Гурме обяд на бюфет в ресторант с изглед към езерото.
Ден 5-ти 03.12.2021
Закуска в хотела и полудневна екскурзия из острова.
Посещение на СВЕЩЕН ХРАМ – полудневен тур
Следобед ще посетите Bali Orchid Garden – тропическа градина с голямо разнообразие от сортове орхидеи, където ще попаднете в релаксираща атмосфера, заобиколени от целогодишно цъфтящи красиви растения. Пътеките в градината са осеяни с орхидеи bromeliads и heliconia, а в оранжерията има колекция от редки и ценни сортове орхидеи, антуриуми и други цветя. Уверете се че сте се насладили на редките Vanilla Vine и Black Orchid които растат и цъфтят тук.
Tirtha Empul Temple или храмът на селището Tampak Siring се намира на 39 км източно от Денпасар и е построен на място, на което извира свещена вода, разположен в долина и заобиколен от хълмове. В западната част на храма е палатът на първия индонезийски президент. Tirtha Empul Temple е един от свещените Балийски храмове с изключително интересна легенда за създаването си. Тук идват много поклонници, за да се излекуват или получат дълголетие от свещенния извор на бог Индра.
Отпътуване: около 14:00 часа. Връщане: около 19:00.

 
Ден 6-ти 04.12.2021
Закуска в хотела и допълнителен тур
Шопинг в Бали и шоу Devdan (http://www.devdanshow.com/)
Пазаруването в Бали не е просто ходене по магазините, вземане на нещо от рафта и и плащане. То е изкуство! Във всеки от традиционните пазари и магазини за изкуство в Бали договарянето е задължително. Този традиционен похват прави търговията на острова забавна, а във всяка сделка можете да усетите човешката топлина.
Вечерта ще Ви вземем от хотела за най-доброто шоу в Индонезия. Почивката Ви в Бали няма да е пълноценна без да гледате "Девдан: Съкровището на архипелага". Bali Nusa Dua Theater е мястото, което ще Ви покаже богатите и разнообразни култури на Бали и Нусантара с зашеметяваща илюзия, ослепителни костюми, уникални художествени съвременни културни танци и спиращи сърцето въздушни акробатични номера. Тази 90-минутна мега продукция Devdan е задължително да се види. Тя ще Ви помогне да откриете Индонезия по един пленителен и вълнуващ начин, както никога досега.

 
Ден 07-ми 05.12.2021
Последен ден за отдих по плажовете на Бали.
 
Ден 8-ми 06.12.2021 – полет до Куала Лумпур
След закуска се отправяме за столицата на Малайзия – Куала Лумпур със самолет. Обзорна обиколка на града с екскурзовод. Настаняване в хотела Melia Kuala Lumpur 4*. Свободно време нощувка.

 
Ден 9-ти 07.12.2021
Закуска. Време за разходка или екскурзия до старата столица на Малайзия. (не е включено в цената)
 
Ден 10-ти 08.12.2021
Закуска. Трансфер до летищто за плет до Сингапур. Следва трансфер до избрания от Вас хотел.
Добре дошли в една малка държава на малък остров, но с над пет милиона души жители, което я класира на второ място след Монако като най-гъсто населената страна в света. Въпреки това, за разлика от много други гъсто населени страни, Сингапур има над 50% от територията си, покрита от зеленина и с над 50 големи паркове и 4 природни резервата – очарователен град-градина. Центърът на града, разположен в южната част се състои от Orchard road shopping area, the Riverside, Marina Bay, а също и небостъргачът Shenton way – финансовия район, известен като CBD (Central Business District).
Ден 11-ти 09.12.2021
След закуска в 9:00 часа започва Вашата полудневна екскурзия на Сингапур. Ще посетите Парк Merlion със символа на града и панорама към Marina Bay Sands хотел, живописния китайски квартал, планината Faber с незабравими гледки, фабрика за скъпоценни камъни и безмитните магазини на Сингапур. Двата дни в Сингапур ще имате възможност да изберете допълнителни екскурзии и занимания.

 
Ден 12-ти 10.12.2021
Закуска. Свободно време. Имате време за покупки или да разгледате още някои забележителности на Сингапур. Нощувка
Ден 13-ти 11.12.2021
След закуска ще имаме възможност да проведем един ден на о-в Сентоса, наричан „островът на удоволствията“. Атракциите на острова, не са включени в цената.
 
Ден 14-ти 12.12.2021
Закуска. Трансфер до летището за полет през Доха до Букурещ/София.
Допълнителна информация:
• Медицинска застраховка.
• Такси за свръхбагаж на летищата.
• Бакшиши.
• Лични разходи (телефонни сметки, пране, гладене, факс и др.).
 
Допълнителни услуги:
Обща туристическа информация
Полетно тазписание се уточнява :
Полетно тазписание:
 1 QR220        08JАN    Букурещ/София - Доха         2330     0505                    
  2 QR960        09JАN  Доха- Денпасар                      0820     2300                                           
  3QR943         21JAN  Сингапур  -Доха                      1055     1425
  4 QR219        21JAN  Доха-Букурещ/София             1625     2035                    

Агенцията си си запазва правото да прави промени в програмата !
Парична единица: Индонезийска рупия,, сингапурски долари
Разменни валути: Американски долари
Говорими езици: Индонезийски  , английски
Визов режим за българи:не
Влизане в страната: с международен паспорт
 
Бързо запитване
Запитване