Мисия и цели
MGTravel е търговска марка, собственост на АСПРО МГ ЕООД и под която дружеството извършва лицензирана туроператорска и турагенстка дейност от 2006 година насам.
      Нуждаете се от хотел в България или по света? Просто натиснете бутона за хотелски резервации и направете най-подходящия за Вас избор, резервирайте директно в сайта!
       Искате да си подарите една екскурзия? Прегледайте програмите за групови екскурзионни пътувания, които сме подбрали за Вас! 
        Решили сте, че най-после е дошъл и Вашият ред за почивка? Независимо дали предпочитате нашето Черноморие, или бихте искали да си починете на някое екзотично място, а може би желаете да откриете вълшебствата на света на борда на луксозен кораб - разгледайте предложенията, които сме подготвили за Вас!

 
        В случай, че не намерите това, което търсите, или ако просто искате нещо по-специално - пишете ни и ни кажете какви са желанията Ви! Екипът ни е готов да реализира всяко ваше хрумване, всяко ваше изискване, свързано с преместване във времето и пространството.
Бързо запитване
Запитване